Pressivideo žürii 2019

Tutvu 2020. aasta pressivideo konkursi žürii liikmetega.

Žürii esimees Riho Västrik on Eesti dokumentalist, stsenarist, filmiprodutsent ja ajaloolane. Västrik sai bakalaureusekraadi ajaloo ja ajakirjanduse alal Tartu ülikoolis. Alates 1996. aastast on Riho Västrik OÜ Vesilinnu juhataja. Aastatel 1997–2001 töötas ta Eesti Televisiooni uudistetoimetajana. Praegu on Riho Västrik dokumentaalfilmi dotsent Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis.

Hannes Sarv töötab Eesti Rahvusringhäälingus Aktuaalse Kaamera toimetajana. Varasemalt on ta olnud Kanal 2 telesaate Radar käimapanemise juures ja töötanud saates neli aastat ajakirjanikuna. Lisaks on ta olnud erinevate teiste telesaadete tootmise juures nii Kanal 2s kui TV3s. Enne teletööle siirdumist töötas Hannes Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanikuna, veel varem aga reporterina Hiiumaa maakonnalehes Hiiu Leht. Hannes on lõpetanud Balti Filmi- ja Meediakooli ristmeedia tootmise magistriõppe.

Tarmo Paju on alates aastast 2012 Delfi tegevtoimetaja. Ta on laia silmaringi ja pikaajalise kogemusega ajakirjanik, kes juhib ka podcasti “Delfi erisaade” ja spordisaadet “Mehed ei nuta”.  Tarmo Paju on töötanud aastal 1996 Spordielus, 1997-2008 Sõnumilehes, SL Õhtulehes ja Õhtulehes spordireporterina ning aastatel 2008 – 2012 juhtinud Õhtulehes veebitoimetust.

Žürii koguneb 16. jaanuaril 2020, Tallinnas.