Aasta pressivideo tegid Sigrid Salutee, Joonatan Allandi, Kadri Nikopensius ja Mark Šandali Delfi TV’st.

Konkursi “Aasta pressivideo 2018” võitsid Sigrid Salutee, Joonatan Allandi, Mark Šandali ja Kadri Nikopensius Delfi TV’st videoga “Põlvkonnavahetus: Eesti esimene suhtlusportaal 10 aastat hiljem.”

Veel 10 aastat tagasi ei leidunud Eestis noort, kes ei kasutaks sõpradega suhtlemiseks Rate.ee keskkonda. Tänaseks näib portaali keskmine kasutaja olevat keskealine ning peamiselt elukaaslase leidmisele orienteeritud. Delfi TV uuris, millist elu elatakse kunagises ikoonilises sotsiaalmeediaportaalis täna, mil konkurendid on teda varjutamas.

Züriis osalesid esimehena esimehena Balti Filmi- ja Meediakooli õppejõud Jüri Pihel, režissöör ja operaator Taavi Arus ja Äripäeva ajakirjanik Birjo Must.

Konkurss “Aasta pressivideo” toimus tänavu viiendat korda ning võitja kuulutataske välja ja preemia antakse üle 8.märtsil toimuval pressiballil. Aasta pressivideo võitja saab diplomi ja 640 euro (neto) suuruse preemia.

Eesti Pressifotograafide Liidu koostööpartnerid konkursi “Aasta Pressivideo 2018″ korraldamisel on Eesti Ajalehtede Liit, Canon ja Overall.

Täpsem info: Konkursi “Aasta Pressivideo 2018″ projektijuht Madis Veltman, madis.veltman@epfl.ee (56218383).