Hea toetaja,

aitäh, et kaalud koostööd Eesti Pressifotograafide Liiduga! Järgnevalt anname Sulle ülevaate meie organisatsioonist, tegevusest ja 2014. aasta plaanidest. Samuti pakume võimalusi, kuidas saaksime Sind toetuse eest tänada.

EPFLi olemus, eesmärgid ja tegevus.
Mittetulundusühing Eesti Pressifotograafide Liit on vabatahtlikkuse alusel ühinenud Eesti pressifotograafide iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides.
EPFLi eesmärgiks on ühendada riigi pressifotograafe, kasvatada pressifotograafide hulgas ühtekuuluvustunnet, edendada kutseõpet ja ametioskusi, kaitsta liikmete ametialaseid huve ja seista liikmete professionaalsete õiguste ja eetika eest.
EPFLi põhitegevusteks on koolituste (esitlused, loengud, kursused, seminarid, workshopid jne), võistluste ja näituste korraldamine ning kirjastamine.


EPFLi avalikkusele suunatud tegevus aastal 2014

Meil on 2 iga-aastast laiale üldsusele suunatud ettevõtmist – näitus “Aasta Pressifoto” ja album “Eesti Pressifoto”.

epfl_n2itus_erik-38 NÄITUS “AASTA PRESSIFOTO 2013”
Suureformaadiline näitus Tallinna ja Tartu suurtes kaubanduskeskustes. Näituse prognoositav külastatavus: 100 000 inimest. Näitusele on koondatud 2013. aasta parimad pressifotod. Näitust toetab meediakampaania üleriiklikes ajalehtedes. Nii näitusel, kui ka üleriiklikus trükimeedia-kampaanias eksponeerime oma suurimate toetajate logosid. Näitust käsitleb ka üleriiklik ringhääling (raadio, televisioon).

epfl_n2itus_erik-12
Kvaliteetselt toimetatud ja trükitud RAAMAT “EESTI PRESSIFOTO 2014”, mis sisaldab 2013. aasta parimaid fotosid ja pressifotograafia teemalisi artikleid. Raamatus eksponeerime kõikide meie toetajate logosid.


Mida pakume toetajale.

Jaotame toetajad mõtteliselt 3 gruppi: partner, suurtoetaja ja toetaja.

Partnereid saab olla ainult üks:) Ja partnerina eelistame traditsiooniliselt professionaalse fototehnika brändi. Aastatel 2011, 2012 ja 2013 on meie partneriks NIKON. Partnerile pakume väljundit kõigis meie ettevõtmistes. Tootelauad EPFLi seminaridel, suur logo näitusel, raamatus, kodulehel, lehereklaamides. Lisaks ilmub raamatus ka partneri suur reklaam. Partnerit esitleme avalikkusele oma ettevõtmiste kaaskorraldajana. Samuti viitame oma kodulehel ja Facebooki lehel partneri tähtsündmustele (tipptoote esitlus vmt). Partneri toetus aastal 2014 algab 10 000 eurost.

epfl_n2itus_erik-18Suurtoetajatele pakume võimalust esitleda oma brändi logo Aasta Pressifoto näitusel, Eesti Pressifoto raamatus ja näitust reklaamivates lehereklaamides. Suurtoetajaid võib olla mitu ja toetus algab 2000 eurost.

Kaanefoto: Annika Haas
Kaanefoto: Annika Haas
Toetajat täname logo eksponeerimisega raamatus “Eesti Pressifoto 2014”. Logo paigutame raamatusse maksimaalselt silmapaistvalt. Toetuse suurus on 500 eurot.


Arveldamine.

Kui otsustad Eesti Pressifotograafide Liitu toetada, siis väljastame arve reklaamteenuse eest.

Lugupidamisega,
EPFLi juhatus
Annika Haas
Liis Treimann
Raigo Pajula
Raul Mee
Erik Prozes, juhatuse esimees

Kontakt:
epfl@epfl.ee
50 93 950 (Erik Prozes)