EPFLi uus juhatuse liige on Annika Haas

Annika Haas
Annika Haas
EPFLi uus juhatuse liige on Annika Haas, kes vahetab välja senise juhatuse liikme Marko Mummi.

Annika Haas on pressifotograaf alates 1998ndast aastast, mil ta asus esialgu vabakutselisena, seejärel koosseisulisena tööle ajalehe Eesti Ekspress toimetuses. Tänavu kevadest asus Annika vabakutseliseks ja pühendus OÜle Fotobrigaad ning kunstikeskusele ambulARToorium, mille üks eestvedajatest ta on. Annika Haas on võitnud ühe Eesti pressifoto aastaauhinna ja saavutanud ühe nominatsiooni. Lisaks on ta olnud edukas mitmetel teistel fotokonkurssidel. Annika on esinenud viiel personaal- ja paljudel grupinäitustel.

Senine juhatuse liige Marko Mumm lahkus juhatusest vastavalt juhatuse liikmete roteerumise tavale. Marko Mumm kuulub EPFLi asutajaliikmete hulka. Marko veab OÜd Rahvafoto ning tegutseb kaubamärgi mumm.ee all vabakutselise fotograafina.

EPFLi juhatus jätkab koosseisus Annika Haas, Kristjan Lepp, Raigo Pajula, Raul Mee ja Erik Prozes.

EPFLi põhikiri näeb ette iga-aastast juhatuse värskendamist, et anda puhkust senistele juhatuse liikmetele ja pakkuda võimalust eneseteostuseks värsketele jõududele. Oled hakkaja ja tahad Eesti pressifoto edendamisele kaasa aidata? Võta meiega ühendust ja löö kampa!