Eesti-Soome ühisnäitus Kuressaares 9.06 – 6.07.2012


9. juunist 6. juulini saad Kuressaare kultuurikeskuses vaadata Eesti-Soome ühisnäitust “Soome eile, Eesti täna”. Näituse peakorraldaja on Saaretar OÜ, kaaskorraldajad Eesti Pressifotograafide Liit (EPFL) ja Kuressaare kultuurikeskus.

Soomlaste näitus koosneb kolmest eri näitusest: Ajalehe Helsingin Sanomat legendaarsete pressifotograafide Wille Laitila, Hannu Lindroosi, Pentti Koskineni, Jarmo Matilaineno ja Martti Peltoneni fotod; Ajalehe Ilta Sanomat 80. astapäevanäitus; Pressifotod Soomest ja mujalt maailmast 1932–2011.
Eestlaste näitusel on Pressifoto 2011 võistluse parimad tööd. Võistluse korraldajad Eesti Pressifotograafide Liit (EPFL), Eesti Ajalehtede Liit ja Nikon.

Kuressaare kultuurikeskus asub aadressil Tallinna tn. 6, Kuressaare, Saaremaa. Näitus on avatud argipäeviti 10–18.00