Vestlusõhtu “Kohtumine Fotograafiga” / Dmitri Kotjuh

Overalli ProShop koostöös Pressifotograafide Liiduga kutsub teid osa saama vestlusringidest viie omal alal tubli ja tunnustatud fotograafiga.

Neljal järjestikusel nädalal pakuvad Erik Prozes, Raul Mee, Birgit Püve, Dmitri Kotjuh ja Annika Haas teile hoolega jagatud kogemusi ja pühendunud mõtteid ning võimalust viibida keskkonnas, kus huvitunud ja aktiivse osalejana õpid kindlasti midagi uut ja huvitavat.

dmitri

Dmitri Kotjuh, aasta 2014 parima pressifoto autor, juhatab vestlusringi 29. oktoobri õhtul. Väikelinna asunikuna räägib Dmitri oma kogemustest suurte ja ägedate fotolugude loomisel, sellest mis teda innustab ning miks pidada fotoajakirjandust jutustaja kunstiks.

Dmitri on lõunaeesti verd mees, kes sattus pilditegemise juurde 15. aastaselt kui liitus Võru linna fotoringiga. Aktiivsem pilditegemine algas aga tudengina Tartu Ülikooli päevil. Võrumaa Teatajas jätkus tal tööd neljaks aastaks, seejärel paar aastat vabakutselise elu. Tänaseks on Dmitri teinud juba 3 aasta jagu pildilugusid Järva Teataja veergudele. Erialastest tunnustustest väärivad märkimist aasta 2014 nii pressifoto kui ka spordifoto tiitlid, lisaks oli Dmitri aastal 2009 maakonnalehtede uudisfoto laureaat.

Kursus: TASUTA