Aasta Pressivideo 2014 tingimused

Aasta Pressivideo 2014

Tingimused võistlustööle
– Video on ajakirjanduslik uudis, olemuslugu või intervjuu (saateformaadid ja muud sisu või kommertsprojektid jäävad välja).
– Töö peab olema valminud 2014. aastal ja esitamise hetkeks avaldatud EALL liikmelehtede veebis, digiversioonis või suuremates online-uudisteportaalides.
– Video peab olema eesti keeles. See tähendab vajadusel subtiititega varustamist; samuti peavad olema pealkiri ja videoartikkel eesti keeles. Subtiitritega võib varustada video ka esitamiseks.

Võistlustööde esitamine
Kandideerida saavad kõik professionaalsed pressifotograafid, videooperaatorid, väljaanded ja ajakirjandusega seotud institutsioonid. Töid võib esitada piiramatul hulgal. Võistlustööd esitatakse digitaalselt, laetakse ettenähtud keskkonda Eesti pressifotograafide liidu kodulehel. Töid saab hakata esitama 22.. detsembrist Eesti Pressifotograafide Liidu kodulehe kaudu.

Lisada tuleb andmed:
– Video autorid
– Video pealkiri, juhtlõik
– Info, millal ja kus on video avaldatud (link originaalloole)

Andmete tõesust kontrollitakse võidutööde puhul. Ebatõeste andmete esitamise eest võidutöö diskvalifitseeritakse.

Puudulikult vormistatud materjale ei arvestata.

Võistlustööde hindamine, žürii
Videoid hinnatakse töid suurelt ekraanilt vaadates.

Preemiad
Võidutöö autor (autorid) pälvivad diplomi ja esemelise auhinna. Preemia “Aasta Pressivideo 2014” antakse üle koos “Aasta Pressifoto 2014” auhindadega.

Tähtaeg
Võistlustööd tuleb üles laadida hiljemalt 7. jaanuaril k 23.59ks. Žürii koguneb jaanuari teisel poolel. Korraldajal on õigus kasutada konkursile esitatud videoid Eesti pressifotograafide liidu kodulehel, teavitusmaterjalides ning anda videoid kasutamiseks kolmandatele osapooltele konkurssiga seotud kajastuse tarbeks.

Kontaktid
Konkursi “Aasta Pressifoto″ projektijuht Ester Vaitmaa, töögrupis on Erik Prozes ja Raul Mee ja teised EPFLi liikmed.
Kontakt: Ester Vaitmaa, ester.vaitmaa@delfi.ee (56929928)
Eesti Ajalehtede Liit, Maige Prööm: 646 1005, eall@eall.ee