Tallinnas toimub maailmatasemel fotofestival

I AM Photographer Festival 2013 toob 28.-31. märtsil Tallinnasse esinema mitmed maailma tippfotograafid. Oma nõusoleku osalemiseks on andnud auhinnatud ning mitmeid fotograafiateemalisi raamatuid kirjutanud fotoajakirjanik Joe Mcnally, ühe maailmas menukaima ja enim müüdud pulmafotograafia raamatu autor fotograaf Roberto Valenzuela ning loodusfotograaf ja kirjanik Staffan Widstrand. Kuna kõik kolm oskavad lisaks pildistamisele ka suurepäraselt kirjutada, siis teatakse mehi ka nende kirjutatud raamatute kaudu. Kõik nimetatud fotograafid oskavad hästi oma loomingust rääkida ja kogemusi jagada. See on ainulaadne võimalus nii kirglikule amatöörile kui professionaalile end arendada ning saada tugev annus uusi ideid.

I AM Photographer Festivalil 2013 osalemiseks on vaja teha otsus juba praegu. Kohtade arv on piiratud ning eelised festivalile pääsuks on festivali raames toimuva fotokonkursi osavõtjatele. Selleks, et kindlustada endale võimalus osa saada festivalist, tuleb tegutseda järgmiselt:

1. Luua endale konto I AM Photographer festivali kodulehel.
2. Tutvuda fotokonkursi tingimustega.
3. Laadida üles oma pildid konkursile ning tasuda festivali osalemistasu.

Tasudes festivali osalemistasu 45.- EUR on Sul võimalus osaleda fotokonkursil kolme pildiga. Osalustasu sisaldab endas võimalust kuulata rahvusvahelise žürii kommentaare võistlevatele piltidele, piletit fotokonverentsile ning pidulikule autasustamisgaalale.

Võistluspiltide üleslaadimise aeg on 01.jaanuar – 31. jaanuar 2013.

Auhindadeks on väärtuslikud peegelkaamerate komplektid Nikonilt.

Täiendava tasu eest on võimalik osaleda Joe Mcnally, Roberto Valenzuela ja Staffan Widstrandi töögruppides, kuhu on registreerumised juba käimas ning on jäänud veel mõned vabad kohad. Lisaks hulgale teadmistele saab iga osavõtja koolitaja poolt signeeritud tunnistuse!

I AM Photographer Festival 2013 on fotograafi jaoks üks aasta tähtsündmuseid ning annab võimaluse kohtuda, võistelda, õppida ja pidutseda. Ära oota, käes on tegutsemise aeg!