EPFLi juhatuse pöördumine: Tee endale kingitus!

Tee endale kingitus!

Aasta Pressifoto näitused aastatest 2010 ja 2012. Fotod: Marko Mumm, Avo Seidelberg
Aasta Pressifoto näitused aastatest 2010 ja 2012. Fotod: Marko Mumm, Avo Seidelberg

Hea elukutseline pressifotograaf, kes Sa pole veel otsustanud, kas liituda EPFLiga! Palun leia mõni minut, et lugeda, mida EPFLil Sulle pakkuda on.

1. Korralik aastanäitus, mida külastab hinnanguliselt 10 000 inimest. Lisame pöördumisele fotomeenutuse 2010. toimunud Aasta Pressifoto näituselt – ajast, mil EPFLi veel polnud (asutasime EPFLi 2010. augustis).

2. Aastaraamat, mis võtab kokku aasta parimad palad ja avab pressifotograafia olemust laiemalt. EPFLi liikmed saavad raamatu tasuta.

3. Koolitused, mis võimaldavad Sul tõsta enda kvaliteeti tööturul. EPFLi liikmetele kehtib soodushind.

4. Konkurss Aasta Pressifoto, kus on võrreldes EPFLi eelse ajaga poole rohkem kategooriaid ja üle 2 korra suurem preemiafond. EPFLi liikmed ei pea nägema vaeva inglisekeelsete allkirjade koostamisega. Lisaks valime konkursitööde põhjal oma liikmete hulgast fotograafi, kes pälvib haridusliku stipendiumi.

5. Stipendium 2013 EPFLi liikmetele. Uus võimalus end erialaselt täiendada.

6. Ametieetika koodeks, mis on Sulle Sinu töös ametiväärtuste vundamendiks ja aitab meie valikuid üldsusele paremini arusaadavaks teha.

7. EMORi uuring „Pressifotograaf 2011“, mille abil saime iseendist põhjaliku koondportree.

8. Organiseeritud suhtlemine, mis sisaldab suvepäevi, koolitusi, klubiüritusi. Vähemalt 4 üritust aastas. Osad neist on ainult EPFLi liikmetele.

9. Loodav portaal, mille kaudu Eesti pressifotograafid end kodu- ja välismaal reklaamida saavad.

10. Pressikaart, mida väljastame igal aastal ja mille omanikele lisanduvad fotokaupade maaletoojate pakutavad soodustused. Täiendatud 26.12.2012: Pressikaarti saad tellida SIIN.

Kõik need tegevused on meie endi jõupingutuste tulemus. Tõsi, enamus EPFLi ettevõtmistest toovad kasu ka Sulle, kes Sa täna EPFLi ei kuulu. Kuid oleksime Sulle tänulikud, kui Sa meie ühiseid pingutusi EPFLi kuulumisega tunnustad.

Jätsime loetelust välja kõige olulisema, mida EPFL pakub – ühtekuuluvustunde ehk kambavaimu.

Kaasvõitleja, kolleeg, sõber! Kui Sa hoolid enda ametist ja laiemalt Eesti pressifotograafia käekäigust, siis liitu EPFLiga.

Häid saabuvaid pühi! Edu konkursil Aasta Pressifoto 2012!

Annika Haas
Liis Treimann
Raigo Pajula
Raul Mee
Erik Prozes
EPFLi juhatusest

14. detsembril 2012.