Saarte Hääl avas taaskord fotonäituse

Kolm aastat on saarlaste päevaleht Saarte Hääl pannud kokku fotonäituse möödunud aasta parimatest paladest. 2010 aasta fotonäitus sai avalöögi Kuressaare linnuse vastrenoveeritud tornikohvikus. Traditsiooniliselt hakkab näitus rändama mööda Saare ja Muhumaad elik siis läheb inimestele lähemale. Eelmistel aastatel on Saarte Hääle pilte eksponeeritud Kuressaare linnateatris, Muhu muuseumis ning mitmetes rahvamajades üle Saaremaa.
Valikusse on võetud 20 pilti, mis on vaid 1/100 kogu aasta jooksul lehes ilmunud piltidest, näitab ligikaudne arvutus. Saarte Hääle peatoimetaja Tiina Luksi sõnul ei ole näitus sündmuste kronoloogia ega ka piltide TOP 20. Fotodel on püütud tabada hetki, mis räägivad enda eest. Luks märkis ka, et üheks kriteeriumiks kujunes see, et fotol oleks inimene.
Fotode autoriteks on Saarte Hääle endine fotograaf Peeter Kukk, praegune fotograaf Egon Ligi ja toimetaja Raul Vinni.

Kuressaare linnuse tornikohvikus
Kuressaare linnuse tornikohvikus

Kuressaare linnuse tornikohvikus
Kuressaare linnuse tornikohvikus

Kuressaare linnuse tornikohvikus
Kuressaare linnuse tornikohvikus

Kuressaare linnuse tornikohvikus
Kuressaare linnuse tornikohvikus
Kuressaare linnuse tornikohvikus
SaKuressaare linnuse tornikohvikus