Koos jõuame rohkem!

Hea sõber!

Oled saabunud Eesti Pressifotograafide Liidu kodulehele ja Sul on igati arusaadavalt tekkinud mitmeid küsimusi, millele üritame siinkohal oma parimal viisil vastata.

Kindlasti tekkis Sul nüüd küsimus; “aga milleks mulle üldse selline liit ja sinna liitumine vajalik on?” Üritame seda siis selgitada ja lähtume ikka põhimõttest, et kõik siin ilmas on täiesti vabatahtlik.

Milleks siis EPFL? – Selleks, et tekitada praeguses üsnagi kaootilises ja kontrollimatus, ütleks, et lausa metsikus, pressifotograafide seltskonnas ühtsustunnet. Selleks, et tänasel pressifotograafil oleks unikaalne võimalus jätta endast jälg tulevikku. Selleks, et praegusel pressifotograafil oleks võimalus, koht ja mõnusalt vaba seltskond, kus vahetada kogemusi, muljeid, saada parimal viisil tagasisidet oma töö ja panuse osas Eesti visuaalmeedia maastikul. Kes olekski parem kriitik meie tööle kui meie ise?

Nüüd tekkis Sul kindlasti küsimus, et mida ma siis saan sellest Liidus olemisest?

Sul on võimalus teha ajalugu, olles liige ühes Eesti parimas, organiseeritumas, omaalaspetsialistide liidus, Sul on au, õigus ja võimalus kasutada oma tööde all koos enda nimega ka lühendit EPFL, saab koolitusi, seminare, saab sõltumatut sotsiaalset suhtlemist oma valdkonna spetsialistidega, ja läbi kõige selle eelneva ennast arendada, laiendada silma-ja tutvusringkonda. Olla läbi Liidu kaitstud oma töös ja tunda ennast osana seltskonnast, kes kujundab Eesti meediapilti. Konkreetsed liidu plussid on toodud lehel Milleks liituda

“Eesti pressifotograafid” ei ole enam abstraktne ühisnimetus mingile teadmata inimkogumile. Nüüdsest on Eesti pressifotograafid konkreetne liiduks organiseerunud jõud!

Liitu EPFLiga, sest koos jõuame rohkem!

Andres Putting, Delfi, EPFL juhatuse liige