Tutvu 2023. aasta pressivideo konkursi žürii liikmetega

Tutvu 2023. aasta pressivideo konkursi žürii liikmetega.

Ester Vaitmaa on lõpetanud Tartu Ülikoolis ajakirjanduse eriala. Ülikooli ajal ja hiljem töötas televisioonis nii uudiste kui meelelahutusformaatidega. Alates 2007. on töötanud Delfis, esmalt videomeeskonna juhina DelfiTVs, hiljem foto- ja videotoimetuse juhina nii Delfis kui Ekspress Meedias (tänane Delfi Meedia). Viimased seitse aastat töötab Delfi Meedias loovjuhina, aidates toimetustel kasutada võimalikult rikkalikku pildikeelt nii videos, fotos kui multimeedialahendustes.

Madis Kimmel on audiovisuaalse ajakirjandusega tegelenud aastast 2007. Lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse bakalaureuse õppes ja megistriõppes spetsialiseerunud kriisi- ja sõjaajakirjandusele Taanis ning Suurbritannias. Kimmel on alates 2021. aastast ainsa erajuturaadio Kuku peatoimetaja, käinud kahel korral Ukrainas ja lööb autorina kaasa Kanal 2 teleajakirjas “Täistund”.

Kristjan Madalvee on videograafina ja fotograafina tööd teinud nüüdseks pea 10 aastat. Eriti hingelähedane on Kristjanile motion time-lapse videote tegemine. Ta püüab Eesti looduses avastada alati midagi uut. Kristjani jaoks on kõige põnevam väljas hulkuda just öösel, kus kõik on vaikne ja salapärane.

 

Žürii koguneb 17. jaanuaril 2023 Tallinnas. Võitjad avalikustatakse koos teiste ajakirjanduspreemiate laureaatidega 17. veebruaril toimuval pressipeol.