Aasta pressivideo tegid Erik Tikan ja Sander Punamäe Postimehest

Konkursi “Aasta pressivideo 2019” võitsid  Erik Tikan ja Sander Punamäe Postimehest videoga “Hongkonglased olid valmis surema, meie mitte”. Tegemist on  videolooga, mis räägib Hong Kongi meeleavaldustest ning Hong Kongi polütehnikumi piiramisrõngast pääsemisest.

Züriis osalesid esimehena Eesti dokumentalist, stsenarist, filmiprodutsent ja ajaloolane Riho Västrik, Eesti Rahvusringhäälingus Aktuaalse Kaamera toimetaja Hannes Sarv ja Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

Konkurss “Aasta pressivideo” toimus tänavu kuuendat korda ning võitja kuulutataske välja ja preemia antakse üle 6. märtsil toimuval pressiballil. Aasta pressivideo võitja saab diplomi ja 1000 euro (neto) suuruse preemia.

Eesti Pressifotograafide Liidu koostööpartnerid konkursi “Aasta Pressivideo 2019″ korraldamisel on Eesti Meediaettevõtete Liit, Canon ja Overall.

Täpsem info: Liis Treimann, EPFL juht, 5128374, liis@epfl.ee