2019. aasta liikmemaksu tasumise ja pressikaardi tellimise tähtaeg on 3.jaanuar 2019

EPFLi üldkoosolek otsustas jätta 2019. a  liikmemaksu samaks- 40 eurot, töötule, lapsega kodus olevale vanemale, õpilasliikmele 20 eurot. Maksetähtaeg on 3. jaanuar 2019. Liikmemaksu on võimalik tasuda kahes osas; esimese osa tasumise tähtaeg on 3. jaanuar 2019; teise osa tasumise tähtaeg on 1. juuli.2019.

Pressikaardi tellimise kohta info allpool.

 Mida ma selle eest saan?
Tõenäoliselt on see esimene küsimus, mis tekib.
Vastates üldiselt. Sa annad sellega oma panuse, et meie ühine liit, kuhu sa ju tahad kuuluda, saaks ühe allika juurde oma toimimiseks ja arenemiseks. Lühidalt saad sa selle eest EPFLi.

Aga minnes konkreetseks:
1. Sul on õigus saada 10 eur maksumusega pressikaart (aastamaksu eest)
2. Sa saad tasuta aastaraamatu (aastamaksu eest)
3. Sul on võimalus osaleda koolitustel, fotoaktsioonidel ja erinevatel sotsialiseerumis üritustel. Enamjaolt on need ainult liikmetele.

EPFL kavandab oma edasist tegevust veelgi liikmete huvidele vastavamaks. Meie üks eesmärke on, et professionaalsed pressifotograafid oleksid meediaturul selgelt eelisseisundis.

Kuidas tasuda?
Tee ülekanne 40 eurot Eesti Pressifotograafide Liidu arveldusarvele: Swedbank EE412200221050399058. Makse selgituseks kirjuta LIIKMEMAKS.
Kui vajad maksekorralduse aluseks EPFLi arvet, siis teata meile liis@epfl.ee , kellele arve koostada.
Aastamaksu tasumise tähtaeg on 3. jaanuar 2019.

Kas soodustust ka saab?
Jah, saab.
Kehtiva töötukassa tõendi (meelespea) esitamisel on aastamaks 20 eurot. Lapsega kodus olevale vanemale samuti 20 eurot. Soodustuse saamiseks saada koopia tõendist liis@epfl.ee.
Soodustus kehtib ka õpilasliikmetele.

Mis juhtub, kui ma aastamaksu tasumata jätan?
Aastamaksu tasumata jätmisel arvatakse sind Eesti Pressifotograafide Liidu ridadest automaatselt välja. Sa võid edaspidi uuesti liituda, kuid see on kulukam ja mitmed liikmetele mõeldud eelised jäävad sulle vahepeal kättesaamatuks.

 

Pressikaardi tellimiseks palun saada kiri liis@epfl.ee, koos isikukoodi, näofoto ja aadressiga, kuhu kaardi sulle saadame.

PANE TÄHELE! Kaarti ei saa automaatselt kõik, kes on tasunud liikmemaksu vaid need, kes selle eraldi tellivad.

Õpilasliikmed pressikaarti ei saa. EPFLi liikmele on pressikaart tasuta.

TINGIMUSED.

Pressikaardi kehtivus on 1 kalendriaasta.

2019. aastal väljastame pressikaarte korra:
jaanuaris (detsembris-jaanuaris pressikaardi tellinutele ja liikmemaksu tasunutele)

** Pressikaardi kaotamise või hävimise korral teavita sellest epfl@epfl.ee Ka korduva dokumendi saad tellida saates meil liis@epfl.ee